preskoči na sadržaj
Vijesti

Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva

Cijenjeni  roditelji,

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku raspisalo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „OSIGURAVANJE ŠKOLSKE PREHRANE ZA DJECU U RIZIKU OD SIROMAŠTVA (školska godina 2017. – 2018.)“ . Cilj ovog Poziva je ublažavanje najgorih oblika dječjeg siromaštva, pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva i to u vidu podjele hrane u osnovnim školama, a ciljne skupine ovog Poziva su djeca koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva te koja su polaznici obveznog školskog programa i definirana su kao najpotrebitija prema kriterijima  partnerskih organizacija za redovito primanje prehrane na način na koji je školska prehrana organizirana  ili na drugi odgovarajući način sukladno načelima zabrane diskriminacije i jednakog postupanja.

Na ovom će raditi  Upravni odjel zajedno s Agencijom za razvoj Varaždinske županije. Škola je morala donijeti Odluku o kriterijima. ( u prilogu )

Roditelji koji su korisnici dječjeg dodatka, trebaju u skladu sa Odlukom do 21.9.2017. godine u školu dostaviti molbu i presliku Rješenja o dječjem dodatku. Obrazac molbe nalazi se pod opširnije ili se može dobiti u školi prilikom predaje.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: DRAGANA BELŠČAK   datum: 15. 9. 2017.

Dokumenti

Školski dokumenti

Stručna vijeća i odbori

Natječaji
 • Natječaji

Jelovnik


E-dnevnik za učenike i roditelje


Korisni linkovi
Školstvo

Novosti


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2010.

Ukupno: 324269
Ovaj mjesec: 2302
Ovaj tjedan: 50
Danas: 50

Tražilica

 


DUZS




preskoči na navigaciju