preskoči na sadržaj
Vijesti

Proslava Dana škole

 

Svečanom priredbom i promocijom jubilarnog 10. broja školskog lista Klen u ponedjeljak, 29.1.2018. obilježen je Dan škole u Klenovniku. Uz Dan škole učenici i učitelji imaju puno različitih aktivnosti kojima svake godine dodaju i neke nove. Tako je ove godine novost da su u vremensku kapsulu spremili na period od 30 godina važne stvari i predmete iz ovog vremena s pozdravima i porukama iz 2018. koje će učenici i djelatnici ove škole otvoriti u siječnju 2048. godine.


Pored turnira u badmintonu koji su postali tradicija i najomiljenija sportska aktivnost ove godine su upriličili i turnir u šahu za 10 polaznika šahovske sekcije koju vodi bivši ravnatelj škole, gospodin Josip Polančec. Najbolji šahisti su: 1. Simon Pintarić; 2. Marija Magdalena Kolarek; 3. Valentino Maček; 4. Leo Šobak.

                Uz Dan škole su podijeljena priznanja i nagrade najzaslužnijim djelatnicima škole. Ove godine tim odličjem su se okitile: Karmelka Car za odlične uspjehe postignute s učenicima na natjecanjima iz prve pomoći, Marija Mežnarić za dugogodišnje uspješno vođenje školskog zbora i tamburaša i Marija Kralj za nesebičnu pomoć pripravnicima-volonterima te za provedbu projekata vezano uz besplatnu prehranu učenika.

                Što se tiče turnira u badmintonu valja reći da učiteljica TZK Josipa Polančec Štimec organizira 3 vrste turnira, jedan za učenike u pojedinačnoj konkurenciji, jedan miješanih parova učenici – učitelji i jedan odraslih parova rekreativaca. To je uistinu festival badmintona koji je u ovoj školi postao sport broj jedan. Na turniru u badmintonu za učenike u pojedinačnoj konkurenciji najbolji su bili: 1. Luka Lukavski, 2. Lana Breški, 3. Dora Rogina dok je 4. mjesto osvojila Tea Čorko.

                Turnir u parovima učenici – učitelji je završio po skupinama a polufinale se igra u utorak u 12:30 sati gdje će snage odmjeriti 4 najbolja para: Filip Kolarić i Karmelka Car; Petra Brlečić i Mijo Barišić; David Kišiček i Josipa Polančec Štimec te Maja Sever i Vesna Kišiček.

                Turnir u badmintonu za odrasle je održan u subotu, 27.1. i tamo je bilo 8 muških i 4 ženska para. Kod muških je najbolji par bio Ivan Bančić i Mijo Barišić, 2. su bili Miroslav Eršetić i Mateo Videc dok su trećeplasirani bili: Dejan Juren i Miljenko Pavleković.

                Kod ženskih je najbolji par bio: Maja Cerovčec i Andrea Kapustić, 2. su bile Sanja Artić i Silvija Bančić dok su treće mjesto osvojile: Mirjana Cerovčec i Vesna Kišiček

                Ove su godine povodom Dana škole organizirali i karaoke tj. natjecanje učenika škole u pjevanju na matricu s tekstom na kojem je sudjelovalo 10 učenika a naslov prvog glasa škole u izboru stručnog žirija kojem je predsjedala profesorica Neda Njegač je osvojila Anđela Gladović Nedić. Drugo mjesto je pripalo Petri Blaško, 3. je bila Lorena Pintarić dok je 4. mjesto osvojio Simon Pintarić. Nastupe učenika na karaokama su dodatno začinili: djevojke iz plesne škole „Ivančica“ iz Ivanca kao i učiteljice škole i njihov raspjevani ravnatelj.

M. B.

FOTOGRAFIJE S PRIREDBEPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: DRAGANA BELŠČAK   datum: 30. 1. 2018.

Dokumenti

Školski dokumenti

Stručna vijeća i odbori

Natječaji
 • Natječaji

Jelovnik


E-dnevnik za učenike i roditelje


Korisni linkovi
Školstvo

Novosti


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2010.

Ukupno: 316716
Ovaj mjesec: 2843
Ovaj tjedan: 156
Danas: 3

Tražilica

DUZS
preskoči na navigaciju