preskoči na sadržaj
Vijesti

Eko aktivnosti u školi

 

Iako je vrijeme pandemije te učenici i učitelji rade u virtualnom okruženju od doma, život u školi se odvija ali nekim drugim ritmom. Naime ove godine obilježavamo zlatni jubilej tj. 10 godina članstva u međunarodnoj organizaciji Eko škola i planirali smo tijekom ožujka i travnja niz aktivnosti na unutarnjem i vanjskom uređenju škole.


Tako je u školi Klenovnik ovih dana vrlo živo te se realiziraju  ekološke aktivnosti koje su inače planirane zajedno s učenicima i učiteljima ali zbog novonastalih okolnosti njih ostvarujemo s tehničkim osobljem i pokojom učiteljicom koja stanuje u neposrednoj blizini škole.

Vrijedne spremačice i domari su zajedno s par učiteljica radili na pripremi zemlje u školskom vrtu za sadnju začinskog bilja i cvijetnjaka za sadnju cvijeća. Škola se uređuje iznutra ali najviše posla ima na vanjskom uređenju jer je okoliš veliki. Tako domari pripremaju obnovu klupa u školskom dvorištu i parku, uređuju fontanu i nastrešnicu dok spremačice vrijedno sade proljetno cvijeće u cvijetnjaku oko fontane i žardinjere ispred škole.

Mijo Barišić, ravnatelj škole

  

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: ANITA HUSNJAK   datum: 7. 5. 2020.

Dokumenti

Školski dokumenti

Stručna vijeća i odbori

Natječaji
 • Natječaji


E-dnevnik za učenike i roditelje


Korisni linkovi
Školstvo

Novosti


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2010.

Ukupno: 395618
Ovaj mjesec: 3630
Ovaj tjedan: 781
Danas: 4

Tražilica

 


DUZS
preskoči na navigaciju