preskoči na sadržaj
Vijesti

Povratak u školu

      

Nakon 10 tjedana provedenih u virtualnoj učionici u ponedjeljak, 25.5.2020. su se u svoje omiljene učionice vratili učenici nižih razreda naše škole. Iako nastava počinje u 8:00 sati neki učenici su od velike želje došli već u 7:00 kako bi bili sigurni da je povratak u školu stvaran. Od ukupno 72 učenika nižih razreda u školu nije došao samo jedan učenik zbog bolesti. U školi su ih dočekale njihove učiteljice i ostali djelatnici škole na čelu s ravnateljem kako bi im zaželjeli sretan i uspješan povratak.


Na dva odvojena ulaza u školu su trebali dezinficirati obuću a potom su u garderobnim ormarićima uzeli preobuću. Na ulazu u učionicu su izvršili dezinfekciju ruku i potom sjeli svaki u svoju klupu. Ravnatelj je došao u svaki razred posebno kako bi učenike pozdravio i objasnio pravila kojih se trebaju pridržavati kako bi se nastava mogla odvijati na siguran način. Učenici će u školskoj kuhinji objedovati i to svaki razred posebno tako da se poštuje socijalna distanca kako u razredu tako i u blagavaonici. Učenike putnike, njih oko 40 su dovezli autobusi a poslije nastave koja traje do 11:35 (4 školska sata) autobusi voze nazad doma u 11:45 sati.

Još jednom želimo našim učenicima i njihovim učiteljicama uspješan povratak u školu a roditeljima čestitati jer samo uzajamnim povjerenjem možemo nastaviti na siguran način s nastavom u školi.

                                                                                                          M. B.

       

       Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: ANKICA Gotić   datum: 25. 5. 2020.

Dokumenti

Školski dokumenti

Stručna vijeća i odbori

Natječaji
 • Natječaji


E-dnevnik za učenike i roditelje


Korisni linkovi
Školstvo

Novosti


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2010.

Ukupno: 395618
Ovaj mjesec: 3630
Ovaj tjedan: 781
Danas: 4

Tražilica

 


DUZS
preskoči na navigaciju