preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

 

 

Vijesti

Klenovnički mladi planinari obilježili Svjetski dan pješačenja

             

U subotu 2. listopada 2021. godine u organizaciji Planinarskog kluba Ivanec učenici od 4. do 6. razreda, a pridružili su se i srednjoškolci pješačili su na Ravnu goru. Za ovaj izlet odabrana je staza koja vodi iz Trakošćana preko Meljana. Uz kratke odmore, razgovor, promatranje prirode u ranu jesen kao i fotografiranje na cilj su stigli za oko dva sata. Kod planinarske kuće Pusti Duh bila je okrjepa iz ruksaka kao i topli čaj kojeg je pripremio domar.


Mladi planinari proveli su oko pet sati u prirodi, upoznali su se s osnovama kretanja po planinarskim stazama, orijentacijom, biljnim svijetom Ravne gore te potrebnom odjećom i obućom za planinarenje. Djecu je vodio vodič Planinarskog Kluba Ivanec Tomislav Gotić uz potporu učiteljica, pedagoginje i roditelja. Izletom se obilježio Svjetski dan pješačenja.

U nastavku članka donosimo i dojmove učenika šestog razreda Krste Friščića: "Na izletu od Trakošćana do Ravne gore super sam se proveo. Na početku, penjanje je bilo lagano, a onda sve teže i teže. Sa sobom sam ponio ruksak, vodu, dva sendviča i čokoladu. Sa mnom je išla moja mama, pas Bura i moji prijatelji koji su također članovi Mladih planinara. Na putu smo se zezali, razgovarali i zabavljali. Ovim putem još nisam išao pa mi je bilo jako zanimljivo. Najviše me oduševila šuma i pogled s visine prema Trakošćanu. Doživljaj je bio super. Veselim se novim izletima".

                                                                                             A. G.

          Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: ANKICA Gotić   datum: 6. 10. 2021.

Dokumenti

Natječaji
 • Natječaji


E-dnevnik za učenike i roditelje


Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2010.

Ukupno: 449534
Ovaj mjesec: 99
Ovaj tjedan: 358
Danas: 25

Tražilica

 


DUZS
preskoči na navigaciju