preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

 

 

Vijesti

Učenički uspjesi sa županijskih natjecanja

   

Učiti sve predmete za što bolji uspjeh u školi i istovremeno polaziti dodatnu nastavu iz pojedinih predmeta te učiti izvan granica kurikuluma nije lako, no neki naši učenici i ovdje daju svoj maksimum. Mnogo je njih sudjelovalo na školskim natjecanjima iz više predmeta, a posebno su se istaknuli oni koji su svojim rezultatom izborili plasman na županijsku razinu natjecanja u veljači i ožujku, te su neki čak predloženi i za državnu razinu natjecanja.


Na županijsko natjecanje iz biologije plasirao se učenik iz 7.r. Leo Šobak i osvojio 23. mjesto. Mentorica učeniku bila je učiteljica Mateja Smiljanec.

Iz geografije pod mentorstvom učiteljice Kristine Sadibašić na županijsku su se razinu natjecanja plasirali: učenica 5.r. Lana Colarić (osvojeno 15. mjesto), te učenici 7.r. David Mađar (osvojeno 6. mjesto) i Paola Lukavski koja je uspjela zauzeti visoko 2. mjesto, što je prema broju bodova 9. mjesto u državi čime je postala predloženik za državnu razinu natjecanja.

Za županijski LiDraNo predložena su čak tri naša novinarska rada (između pet predloženih s međuopćinske razine za područje „Ivanec“) i to od učenice 8.r. Tee Čorko Intervju s Martinom Bunićem, učenice 7.r. Lorene Delaj Intervju s Margaretom Peršić, dok je novinarski rad Komentar Na prvoj crti obrane učenice 7.r. Petre Galić predložen i za državnu razinu natjecanja. Osim samostalnih radova naših novinarki, uspješan je bio i plasman našeg školskog lista Klena koji je već dugi niz godina prvi list u Županiji, a ove je godine također predložen za Županovu nagradu kao i za državnu razinu natjecanja. Mentorica i voditeljica Novinarske grupe je učiteljica Marija Konjević.

Čestitke svim natjecateljima i njihovim mentorima, a novinarima školskog lista „držimo fige“ da stigne poziv i za državnu smotru!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: MARIJA KONJEVIĆ   datum: 22. 3. 2022.

Dokumenti

Natječaji
 • Natječaji


E-dnevnik za učenike i roditelje


Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2010.

Ukupno: 449430
Ovaj mjesec: 2619
Ovaj tjedan: 254
Danas: 58

Tražilica

 


DUZS
preskoči na navigaciju