preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

 

 

Vijesti

eTwinning projekt ECOcentric!

Učenici 8.a razreda su aktivno sudjelovali u provedbi eTwinning projekta koji se zove ECOcentric!. Na kreativan i zanimljiv način su s učiteljicama Anitom Husnjak i Matejom Smiljanec istraživali negativne utjecaje na prirodu te tražili različita rješenja za očuvanje prirode i okoliša.


Projekt se aktivno provodi gotovo od samog početka nastavne godine. U provedbu projekta su uključeni učenici 8.a razreda koji su na satovima biologije i engleskog jezika učili o važnosti prirode i potrebi njezine zaštite, istraživali i prezentirali pozitivne i negativne procese iz vlastite sredine koji utječu na ugroženost okoliša i ljudi te kroz razne kreativne radionice proučavali kako poboljšati kvalitetu okoliša i života. Aktivnosti su bile raznolike – istraživanje ekoloških problema u lokalnoj zajednici, izrada plakata o ekološkim simbolima i terminologiji, izrada plakata povodom Svjetskog dana šuma i Svjetskog dana voda, čišćenje i uređenje školskog dvorišta, sadnja cvijeća, igranje i osmišljavanje kvizova na temu ekologije, radionica recikliranja.

U provedbu kreativne radionice recikliranja uključila se i defektologinja Silvana Vlaisavljević te su učenici uspješno izradili životinje, podmetače i mobile od recikliranih materijala.

EKO aktivnosti tijekom ovog projekta proučite na sljedećoj poveznici:

http://os-grofa-jdraskovica-klenovnik.skole.hr/ecocentric_etwinning

M.S.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: ANITA HUSNJAK   datum: 29. 5. 2022.

Dokumenti

Natječaji
 • Natječaji


E-dnevnik za učenike i roditelje


Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2010.

Ukupno: 449427
Ovaj mjesec: 2616
Ovaj tjedan: 251
Danas: 55

Tražilica

 


DUZS
preskoči na navigaciju